Tabutémákat feszeget az új magyar tévéműsor

2017. október 12. - Jasinka Ádám

Október végén vadonatúj, saját gyártású műsorral jelentkezik a Spektrum. A "Tabukról tabuk nélkül" személyes történeteken keresztül mutat be olyan drámai tabutémákat (halál, gyász, függőségek, szexuális identitás, bűnök...), melyekkel életünk során testközelből is találkozhattunk, és melyekről nagy nyilvánosság előtt nem, vagy csak ritkán beszéltünk.

tabukroltabuknelkul.jpg

A "Tabukról tabuk nélkül" házigazdája, és az epizódokban bemutatott emberek beszélgetőpartnere Thuróczy Szabolcs, az Aranyélet című sorozat sztárja, hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésze. A műsor premierje október 27-én, 22 órától lesz a Spektrumon és a csatorna reklám és megszakítás nélkül vetíti majd az egyes epizódokat. A katartikus és drámai pillanatokat ígérő műsort egy évig forgatták.

A "Tabukról tabuk nélkül" adásai után, minden péntek este 22.55-től kerül képernyőre a Radnai Péter vezetésével készült társműsor, a "Beszéljük meg!", melyben szakértőkkel segítenek elmagyarázni, feloldani a témákat, és megválaszolni a felmerülő kérdéseket.

Forrás és fotó: Spektrum

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása