Nemsokára Majkát látjuk majd Gundel Takács Gábor helyett

2017. szeptember 19. - Jasinka Ádám

Augusztus 28-án indult a hazai, őszi televíziós szezon és olyan formátumok tértek vissza több év után a képernyőkre mint a Survivor és az Áll az alku. A Gundel Takács Gáborral újrainduló vetélkedő pár hét alatt ismét belopta magát a nézők szívébe és egészen parádés nézettségi eredményeket tudhat magáénak. Hamarosan azonban több dolog is megváltozik a TV2 estéiben és Gundi helyett egy új arcot láthatnak majd a tévézők.

az50milliosjatszma_2017osz.jpg

Október 6-án ugyanis véget ér az Áll az alku most látható, nyolcadik évada és a helyére vadonatúj részekkel tér vissza az idén év elején nagy sikerrel futó Az 50 milliós játszma. Az október 9-től hétköznap esténként 20.35-től, ismét élő adásokkal jelentkező vetélkedő házigazdája most is Majoros Péter Majka lesz. A TV2 őszének második felvonását így a Vigyázat, gyerekkel vagyok! és Az 50 millós játszma alkotja tehát hétköznap esténként.

További premierdátumokért böngészd át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása