Több év után változtat az egyik magyar tévécsatorna

2017. szeptember 17. - Jasinka Ádám

Az arculat - logók, a műsorokat felvezető animációk - felfrissítése mindig nagy lépés a tévécsatornák életében. Ezért nem ritka, ha egy új műsor indulásával egybekötve vezetik be a megújult látványelemeket. Így tesz most a TV Paprika is, és szeptember 18-án, 21.00-kor nem csak az új arculatát, hanem egy vadonatúj saját gyártású produkciót is bemutat.

doraapiacon.jpg

Az új műsor a hétfő esténként jelentkező "Dóra a piacon" házigazdája Havas Dóra a stábbal együtt kilép a főváros nyüzsgő forgatagából, hogy felkeresse az ország legizgalmasabb, legszebb piacait. Az ott vásárolt kincsekből finom fogásokat készít, és a hagyományok mellett hangsúlyos szerepet kap majd az egészséges életmód is.

A műsor különlegessége, hogy a TV Paprikát üzemeltető AMC Networks International elkészítette a piacbejáró produkció helyi verzióját, helyi ismert emberekkel a magyar mellett a cseh, a szlovák és a romániai TV Paprika számára is.

Az új műsor előzetese:

Az egyik új arculati elem:

Fotó: AMC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása