Látni fogjuk Stohl Andrást a Válótársak új évadában?

2017. szeptember 05. - Jasinka Ádám

Tegnap robbant a hír, miszerint az RTL Klub egyik legismertebb műsorvezetője, Stohl András a TV2-hez igazol és a szeptember 10-én induló Sztárban sztár új évadában fogja értékelni a versenyzők produkcióit. Stohlt olyan műsorokban láthattuk korábban mint a Való Világ, a Szombat esti láz, a Csillag születik vagy például a Reggeli, 2015 óta pedig az RTL Klub nagy sikerű saját gyártású sorozatának, a Válótársak egyik főszereplője.

stohlandras17_valotarsak2.jpg

Mivel a széria harmadik évfolyama még bemutatás előtt áll, ezért vélhetően voltak olyanok, akik feltették magukban a kérdést; vajon ezek után látni fogjuk-e Bálintot a Válótársak folytatásában? Számukra szolgálhatunk most megnyugtató hírrel, ugyanis a forgatás nyáron zajlott és augusztusban befejeződtek felvételek, így Stohl András a harmadik évadban is főszereplőként lesz jelen a sorozatban.

A TV2 viszont nem csak a Sztárban sztárra, hanem hosszabb távra tervez a színésszel. A hivatalos közleményükben azt írják, hogy Stohl András műsorvezetőként is feltűnik majd valamikor a csatornán. Ez pedig már hatással lehet a Válótársak történetének folytatására. Megkérdeztük az RTL Klubtól, hogy mikorra várható a sorozat új évadának indulása, de a pontos időpontról csak a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása