Nem titkolják tovább a Sztárban sztár versenyzőinek névsorát

2017. augusztus 23. - Jasinka Ádám

A TV2 elmúlt éveinek legsikeresebb saját gyártású műsora a Sztárban sztár, amely nem csak a felnőttekkel, hanem a gyerekekkel készült verziójával is tarolt, és bár nem jelentették be egyből, mégsem meglepetés, hogy mindkét változatból érkezik idén ősszel az újabb felvonás. Ma pedig leleplezték, hogy kik is lesznek az újabb versenyzők.

sztarbansztars5versenyzok1.jpg

A szeptember 10-én 18:50-kor induló új évadot erősíti Cserpes Laura, Csézy, Détár Enikő, Singh Viki, Janicsák Veca, Kollányi Zsuzsi, Pápai Joci, Oláh Gergő, Berkes Olivér, Király Viktor, Horváth Tamás és Ekanem Bálint Emota is. A zsűriasztalnál Liptai Claudia és Majoros Péter "Majka" biztosan helyet foglal, a másik két ítész nevét azonban egyelőre még nem hozták nyilvánosságra. A házigazda Till Attila marad.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása