Ismét dupla dózisban jön a Sztárban sztár

2017. július 10. - Jasinka Ádám

A TV2 elmúlt pár évének egyértelműen legsikeresebb műsora a Sztárban sztár, amelyből 2013-as indulása óta megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni. A tavaly ősszel bemutatott negyedik évad ugyan nem tudta megismételni az eggyel korábbi, egészen gigászi, kétmilliós nézettséget hozó etap sikerét, az új, gyerektehetségeket is felvonultató show mindent letarolva lett a legnézettebb hazai kábelcsatornás műsor.

sztarbansztar2017osz2.jpg

Idén tavasszal, A Nagy Duett egyik adásában jelentették be, hogy ősszel vissza is tér a Sztárban sztár +1 kicsi, de nem az eddig megszokott formában. A műsorból ugyanis kvázi tehetségkutatót csinálnak azzal a változtatással, hogy nem a már máshonnan megismert gyerektehetségeket válogatják be, hanem a felhívásra jelentkező gyermekek közül állítják össze az új csapatot.

sztarbansztar2017osz.jpg

A bulvársajtóban mostanában egyre több hír jelent meg a műsorral kapcsolatban, ezért megkerestük a TV2-t és kérdésünkre megtudtuk, hogy ősszel nem csak a +1 kicsi, hanem bizony a felnőtt verzió is új évaddal jelentkezik majd. A Sztárban sztár zsűrijében azonban több változás is lesz, mivel Bereczki Zoltán bejelentette, színházi és egyéb munkái mellé ősszel már nem fér bele a televíziózás.

Liptai Claudiának, a TV2 talán legismertebb műsorvezetőjének pedig augusztusban lejár a szerződése, és bár úgy tűnik, nem hosszabbítják meg, szabadúszóként ott lesz a Sztárban sztárban - írja a Blikk. A Blikk információi szerint Bereczki mellett Hajós András sem tér vissza az ítészek közé, így a műsor zsűrijének egyetlen biztos pontja Majoros Péter "Majka" lett, aki szépen csöndben a TV2 egyik vezető arcává lépett elő.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása