Szinkroninfó: Új a hangom, felismersz-e még? (frissítve!)

2017. augusztus 20. - Jasinka Ádám

Ma este debütál az HBO3 műsorán a Ray Donovan legújabb, ötödik évada és azok számára, akik magyarul követik a sorozatot, egy kis meglepetéssel készül a tévéadó.

A főszereplőt, Liev Schreibert az eddig bemutatott 48 rész után ugyanis már nem Viczián Ottó, hanem Széles Tamás szinkronizálja. A premier azonban szinkronilag nem csak ezért érdekes. Az első részben vendégszereplőként láthatjuk Susan Sarandont, akit a magyar változatban az a Menszátor Magdolna szólaltat meg, akivel nemrég a Viszály: Bette és Joan című szériában is hallhattuk.

szinkroninfo_raydonovan.jpg

A főszereplő hangjának cseréjéről megkérdezzük az HBO-t és a válaszukkal frissítjük a cikket! Update: Az HBO-tól megtudtuk, hogy Viczián Ottó sajnos nem tudta ezt az évadot vállalni, így a címszereplő az ötödik szezonban végig Széles Tamás hangján szólal meg.

Fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása