Izraeli drámasorozattal zárja a nyarat a FOX

2017. augusztus 10. - Jasinka Ádám

A nyár utolsó hetében két újdonsággal is jelentkezik a hazai FOX. Augusztus 29-től vadonatúj részekkel folytatódik a csempészes, drogkartelles drámasorozat, a telenovella alapján készített Az alvilág királynője. Ugyanezen a napon, Az alvilág királynőjének friss epizódja után, 21:40-es kezdéssel bemutatkozik egy itthon még nem vetített izraeli széria, a Hamis zászlók.

foxnyarvegipremierek.jpg

A sorozat története öt átlagos izraeli állampolgár körül bonyolódik, akiknek egy csapásra megváltozik az élete, miután a hírekben úgy mutatják be őket mint egy emberrablási ügy első számú gyanúsítottjai. Az iráni hadügyminisztert ugyanis Moszkvában elrabolják, és a feltételezhetően a Moszad ügynökei által végrehajtott akcióban ennek az öt, talán nem is annyira ártatlan embernek az útlevelét használták.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása