Vadonatúj török sorozatra csapott le a TV2

2017. július 27. - Jasinka Ádám

A török sorozatok népszerűsége töretlen, és nem csak hazánkban, hanem a környező országokban is egyre több néző szeret bele ezekbe a produkciókba. Nemrég kiderült, hogy az egyik 2016 végén indult, és idén júniusban véget érő széria vetítési jogát több tévécsatorna is megszerezte, köztünk a török sorozatokban hazánkban élen járó TV2.

cesurveguzelpremier.jpg

Megkérdeztük a tévéadótól, hogy igazak-e a hírek és a MűsorVíziónak elárulták, hogy valóban náluk lesz látható Tuba Büyüküstün és Kıvanç Tatlıtuğ közös sorozata, a Cesur ve Güzel. A 32 török epizód hazánkban 101 részre bontva kerül majd adásba. A premierről és a magyar címről azonban egyelőre még nincs információnk, de amint kiderülnek a részletek, azonnal megírjuk!

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, érdekességekről? Akkor lájkolj minket!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása