Vasárnaptól magyarul beszélnek a Trónok harca szereplői

2017. július 25. - Jasinka Ádám

Az amerikai vetítéssel egyszerre, július 17-én hajnalban nálunk is bemutatkozott a Trónok harca hetedik és egyben utolsó előtti évada. Ez a premier azonban, ahogyan az elmúlt években megszokhattuk, szinkron nélkül, eredeti hanggal és magyar felirattal került képernyőre. A magyar nyelvű debütálásról viszont nem volt hír - egészen mostanáig.

tronokharcaszinkronospremier.jpg

Az HBO ugyanis ma bejelentette, hogy legnézettebb sorozatuk új szezonjának szinkronos premierje július 30-án, két héttel a feliratos debütálás után lesz. A Trónok harca vadonatúj, magyar nyelven szóló részei az amerikai adáshoz képest két hetes csúszással kerülnek idén is képernyőre a hazai HBO-n, vasárnap esténként 10 órától.

Az új etapban feltűnik mindenki, aki számít, és több új szereplő is megjelenik majd a Hét Királyság történetében. Az egyik legfőbb új szereplő a Vas-szigetekről érkező, korábban már feltűnő Euron Greyjoy, akit Pilou Asbæk alakít, a magyar hangját pedig Kautzky Armand adja. Emellett Samwell Tarly oldalán kap nagy szerepet a Jim Broadbent által játszott, és Ujréti László hangján szóló Ebrose mester.

Forrás és fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása