A Mokka előtt folytatódik az egykoron főműsoridős krimisorozat

2017. július 18. - Jasinka Ádám

Négy és fél évvel ezelőtt, egy januári szombat estén mutatta be a TV2 az Egyesült Államokban nagy sikerrel debütáló, meglepően újszerű krimisorozat, az Amerikába szakadt detektív eseteit elmesélő Sherlock és Watsont. A Jonny Lee Miller és Lucy Liu főszereplésével készült széria hazánkban korrektül kezdett, szerdára pakolva, a Szulejmán ellen viszont nem sok esélye volt.

sherlockeswatsons5premier.jpg

Ugyan nem lett átütő siker, a TV2 és az AXN fej-fej mellett hozták az újabb évadokat és bár a legutóbbi szezon tényleg katasztrofális eredményeket szállított esténként a TV2-n, mégiscsak megérkezik a folytatás. Ezúttal azonban esélyt sem kapnak Sherlockék, hogy a főműsoridőben bizonyítsanak. Augusztus 1-től a Mokka előtt, hétköznap reggelente 5:30-tól kerülnek képernyőre a széria legfrissebb, ötödik évados epizódjai a TV2-n.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: tvguide.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása