Újabb műsorral bővül a TV2 őszi felhozatala

2017. július 08. - Jasinka Ádám

A Drágám, add az életed! tavaly tavasszal indult a TV2-n, és hatalmas meglepetésre egészen jó nézettséget hozott. Olyannyira jót, hogy egy-egy félórás idősávra meg tudta verni az RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapestet is, amikor pedig teljes egészében egyszerre futottak, akkor le is győzte azt. Nem volt meglepő, hogy a TV2 már ősszel folytatta a műsort, amely viszont már nem tudott remekelni.

dragamaddazeletedharmadikevad.jpg

A tavaly év végén vetített második évad óta nem lehetett hallani a műsorról, ma azonban kiderült, hogy a TV2 nem tüntette el a süllyesztőben, hanem csak pihentette a formátumot. Ősszel ugyanis ez a produkció is visszatér - tudta meg SorozatWiki. Ezzel a döntéssel példátlan mennyiségű saját gyártással vág neki a legfontosabb tévés időszaknak a TV2. Az őszi műsorokról ide kattintva tudhattok meg többet.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása