Újabb vetélytársat kap az RTL nagy sikerű műsora

2017. július 05. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub műsorán idén már a hatodik évadot láthattuk a töretlen népszerűséggel futó Konyhafőnökből. A négy felnőtt mellett 2015 őszén debütált az első és azóta egyetlen Junior szezon, tavasszal pedig bemutatkozott az első olyan etap, melyben ismert emberek mérték össze főzőtudásukat. A nagy sikerre való tekintettel idén ősszel újabb VIP évaddal jelentkezik a műsor, miközben a tavaly leforgatott második Junior évfolyam még mindig bemutatásra vár.

sutimesterviasat3.jpg

Pár hete bejelentették, hogy Ördög Nóra vezeti a TV2-re ősszel érkező új gasztrovetélkedőt, a Séfek séfét, amelytől vélhetően azt várja a tévécsatorna, hogy véget vet az RTL-es műsor évek óta tartó sikerszériájának. Ma pedig kiderült, hogy újabb vetélytársat kap A Konyhafőnök, mégpedig az egyik kábelcsatorna felől.

A VIASAT3 ugyanis elkészíti a náluk látható brit cukrászreality, a The Great British Bake Off hazai változatát, melyben amatőr és hobbicukrászok versenyeznek a fődíjért. A vélhetően ősszel induló sütiversenyt az a Solaz Media készíti, ami az RTL Klub számára A Konyhafőnök-évadokat is gyártja, így a siker nem a megvalósításon fog múlni.

Fotó: BBC Worldwide

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása