Saját telenovellát forgat a magyar RTL

2017. június 21. - Jasinka Ádám

Az elmúlt két évben hatalmas lendületet vett a hazai sorozatgyártás, a fókuszba pedig a heti, fikciós tartalmak kerültek. Idén ősszel viszont egy a hazai piacon nagyon is jól ismert műfaj, a telenovella vetheti meg a lábát. Az RTL Magyarország RTL2 nevű kábelcsatornáján debütál ugyanis az Oltári Csajok, egy 100 részes magyar telenovella.

oltaricsajok2.jpg

A széria készítője az a Kalamár Tamás, aki 2015-ig 17 éven keresztül volt az ország legnézettebb sorozatának, a Barátok közt producere. Az ősszel érkező telenovella rendezője pedig a szappanoperában egykoron Balassa Imrét alakító Kinizsi Ottó lesz - írja a SorozatWiki. A széria története Budapesten játszódik, a középpontban pedig három, vidékről a fővárosba költöző fiatal lány, az Erdész nővérek élete áll.

Az Oltári Csajok szereplői közt megtalálhatjuk majd Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművészt és Jaskó Bálintot (Hacktion: Újratöltve) is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása