Bemutatkozott a Reggeli új műsorvezetője

2017. június 20. - Jasinka Ádám

Április 17-én, húsvét hétfőn indult újra az RTL Klub egykori sikerműsora, a Reggeli. A minden hétköznap 7:15-től élőben jelentkező saját gyártású produkció két egykori "reggelissel", Alföldi Róberttel és Stohl Andrással tért vissza a tévéképernyőkre, és tőlük vette át a stafétabotot a nyerő páros, Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miklós, akikkel a forgatáslátogatás során mi is beszélhettünk.

fehertiborreggel.jpg

Két hónapja vezetik már váltótárs nélkül a Reggelit, június 20-án azonban elérkeztünk a műsor történetének új szakaszához, ugyanis bemutatkozott egy új műsorvezető, Fehér Tibor, Jászai Mari-díjas színész. Fehér Tibor 2010 óta játszik a Nemzeti Színházban, rendszeresen szinkronizál és legutóbb a Csak színház és más semmi című sorozatban is láthattuk. A vele készült korábbi interjúnkat ide kattintva olvashatjátok el.

Fotó: Puska Judit

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása