Példátlan maratonnal készül a hazai HBO

2017. június 13. - Jasinka Ádám

Amióta átalakították az HBO Comedyt, és HBO3 néven, sorozatokat vetítő tévéadót csináltak belőle, azóta több szériából is tartottak már maratoni vetítést. Egy éjszaka végignézhettük például a cseh Pusztaságot, Paolo Sorrentino Ifjú pápáját és a szintén cseh gyártású Mamont is. Július elején azonban soha nem látott maratont tart a tévécsatorna.

tronokharcamaraton.jpg

Július 17-én, magyar idő szerint hajnali 3 órakor debütál felirattal az HBO-n a Trónok harca hetedik évadának első része. Ezt megelőzően, július 10-től hat napon keresztül, este 8 és hajnali 5 óra között a díjnyertes fantasy eddig készült összes epizódját levetítik az HBO3-on. Hétfőn az első, kedden a második, szerdán a harmadik, csütörtökön a negyedik, pénteken az ötödik, míg szombaton a hatodik szezon részeit tűzik egymás után műsorra.

Fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása