Már tudjuk, mikor ér véget idehaza Beren Saat sorozata

2017. május 30. - Jasinka Ádám

A közkedvelt török színésznő, Beren Saat, akit ti nemrég a második legszebb török színésznőnek választottatok, jelenleg két sorozatban is látható itthon. A TV2-n a múlt héten kezdett a főszereplésével készült Fatmagül második évada, és vélhetően jó pár hónapig még adásban is marad. A másik, az AXN White-on látható A bosszú viszont nemsokára véget ér. És most már pontosan tudjuk is, hogy mikor.

abosszu4.jpg

Mivel az AXN White-on, magyar tévécsatornától eddig szokatlan módon, darabolás nélkül, a török epizódhosszokat megtartva sugározzák A bosszú részeit, így viszonylag hamar, két hónap alatt elérkezünk a sorozatzáróhoz. A 44 epizódból álló széria fináléja június 19-én, 19:10-től kerül képernyőre az AXN White-on. Az egy és háromnegyed órás részt június 20-án, 13:15-ös kezdéssel megismétli a tévéadó.

A sorozat helyére a főműsoridőbe az Ügyféllista és az NCIS: New Orleans című amerikai szériák kerülnek. A bosszú azonban nem tűnik el az AXN női közönségre szabott adójáról, ugyanis az ismétlések hétvégente továbbra is láthatóak lesznek.

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, érdekességekről? Akkor lájkolj minket!

 

Fotó: yenicikanlar.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása