Az olvasók döntöttek: Az 5 legvonzóbb török férfi színész

2017. május 19. - Jasinka Ádám

Ha a hazai gyártású műsorokat nem számítjuk, akkor a magyar tévés piacot Amerika és Törökország sorozatkínálata uralja. Ha a nézettségeket nézzük, akkor pedig az elmúlt öt-hat évben jelentősen átalakult az élmezőny, és ma már szinte csak a török szériák rendelkeznek betonbiztos nézőbázissal. A sikernek sok tényezője van, az egyik azonban kétségtelenül a színészekben, a külsejükben keresendő.

fejleckep.jpg

A török sorozatokban ugyanis nem ritka, hogy olyan színészek játszanak, akik megfordultak már a kifutókon, netán ott is kezdték a pályafutásukat. Rengeteg csinos színésznőt láthatunk ezekben a szériákban, de mivel a közönségük jelentős részét a hölgyek adják, ezért érthető, hogy férfi fronton erősebbek ezek a produkciók. Megkérdeztünk titeket, ti pedig szavaztatok, nem is akár hogyan, köszönjük az aktív részvételt!

A Továbbra kattintva megnézhettek egy kis összeállítást az öt legvonzóbb török férfi színészről. A galériák a képekre kattintva nyílnak meg.

5. Buğra Gülsoy (83 szavazat)

Idehaza láthattuk: Kuzey Güney - Tűz és víz, Fatmagül

4. Kenan İmirzalıoğlu (163 szavazat)

Idehaza láthattuk: Ezel - Bosszú mindhalálig

3. Engin Akyürek (492 szavazat)

Idehaza láthattuk: Fatmagül

2. Burak Özçivit (710 szavazat)

Idehaza láthattuk: Szulejmán; Végtelen szerelem

1. Kıvanç Tatlıtuğ (865 szavazat)

Idehaza láthattuk: Tiltott szerelem; Ezel - Bosszú mindhalálig; Igazgyöngy; Szerelemben, háborúban; Kuzey Güney - Tűz és víz

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, érdekességekről? Akkor lájkolj minket!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évi-Evuka 2018.03.19. 19:54:16

Engin Aqiureket a Piszkos pénzben is lattul.
süti beállítások módosítása