Itt vannak az első részletek Gundel Takács Gábor visszatéréséről

2017. május 18. - Jasinka Ádám

Idén év elején robbant a hír, miszerint a közmédia legismertebb műsorvezetője, a minden hétköznap este futó vetélkedő, a Maradj talpon! egykori házigazdája, Gundel Takács Gábor beadta a felmondását. A sportműsorok és az Eurovíziós Dalfesztivál kommentátoraként is dolgozó "Gundi" túlzás nélkül a hazai televíziózás egyik legprofibb alakja, akire kvízműsorokat, élő show-kat és humoros produkciókat is rá lehet bízni.

gundeltakacsgaborvisszateres1.jpg

Felmondása óta több tévécsatornával is szóba hozták, ám ezek egyike sem volt hivatalos bejelentés. Ma azonban egy igencsak konkrét információ látott napvilágot: Gundel Takács Gábor és a NuMuvee műsorgyártó cég kizárólagos megállapodást kötött. Az együttműködés értelmében a műsorvezető csatorna-független televíziósként fog dolgozni. Ennek pedig az lehet az egyik eredménye, hogy Gundi akár több tévéadó képernyőjén is feltűnhet majd a közeljövőben.

Sok éves televíziós pályafutásom alatt mindvégig azért dolgoztam, hogy szórakoztassam a nézőket. Műsorvezetőként egyetlen elköteleződésem van, ez pedig hozzájuk, a nézőkhöz fűz, válasszák bármely csatorna műsorkínálatát is - mondta Gundel Takács Gábor.

Fotó: Hegedüs Róbert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása