Új arcokkal hozzák vissza az egyik legendás szappanoperát

2017. május 11. - Jasinka Ádám

A Dallast már 2012-ben elérte a feltámasztási láz, de az újabb olajért folytatott harc nem győzte meg a nézőket és három évad után ismét befejezték a legendás szériát. Most pedig a Dinasztián a sor, hogy megmutassa, leporolva igenis van keresnivalója a jelenlegi tévés piacon. A legkisebb amerikai országos tévéadó, A zöld íjászt és az Odaátot is vetítő The CW a próba epizód után megrendelte a felújított Dinasztia első évadát.

dinasztiareboot.jpg

Az új sorozatot a Gossip Girl - A pletykafészek két alkotója Josh Schwartz és Stephanie Savage jegyzi, míg a producerek között megtalálhatjuk az eredeti szériát készítő házaspárt, Esther és Richard Shapirot is. A 2017/2018-as szezonban érkező sorozat történetét habár napjainkba helyezték, ugyanazokat a problémákat mutatja majd be, mint elődje.

Az új Dinasztiában két dúsgazdag amerikai család mindennapjait követhetjük nyomon, az eseményeket pedig két, egymással összetűzésben álló nő szemén keresztül ismerjük majd meg. Az egyik családfőt Grant Show (Melrose Place), míg leendő feleségét Nathalie Kelley (Vámpírnaplók) alakítja majd. Hozzájuk csatlakozik Elizabeth Gilles, Sam Adegoke, Robert Christopher Riley, Alan Dale és Rafael de la Fuente is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása