Kiderült, nyári szünetre megy-e a Fatmagül

2017. május 09. - Jasinka Ádám

A TV2 műsorán idén januárban debütált Beren Saat egyik korábbi sorozata, a Törökországban nagy port kavaró Fatmagül. A történet egy szappanoperától is szokatlan bűnesettel, többszörös nemi erőszakkal indul és anélkül, hogy láttunk volna bármennyit is a Fatmagülből, az már ebből is sejthető, hogy nem habkönnyű szórakozásról van szó. Merész témaválasztásnak tűnt ez hétköznap délutánra.

fatmagulnyariszunet.jpg

A nézők azonban egy csapásra rákaptak az idehaza nagyon is népszerű színésznő sorozatára, és már több hete magabiztosan ez vezeti a török szériák nézettségi toplistáját. Talán emiatt sem meglepetés a TV2 döntése, miszerint nem tartanak nyári szünetet a Fatmagül sugárzásában. Ez pedig azt jelenti, hogy a lassan féltávhoz érő török produkció a legmelegebb hónapokban is a hétköznap délutánok része marad.

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről? Akkor lájkolj minket!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása