Anger Zsolt is benne lesz az RTL műsorának új évadában

2017. május 03. - Jasinka Ádám

Majdnem pontosan két éve derült ki, hogy az RTL2-re érkező újdonságok egyike az a közkedvelt, utazós, beszélgetős műsor lesz, amit korábban a TV2 csatornáin láthattunk. A Papp Gergő és felesége, Juhász Judit által készített Pimaszúr átcuccol már túl van két RTL-es évadon, és nemsokára megérkezik belőle a legújabb, harmadik szezon.

angerzsoltpimaszur2.jpg

A műsor új részeinek forgatása jelenleg is zajlik, és köszönhetően a színész Facebook oldalának, azt is megtudtuk, hogy az egyik riportalany Anger Zsolt lesz. A színészt az utóbbi években egyre több és egyre jobb szerepekben láthattuk. Játszott többek között a Hacktion - Újratöltve, az Utóélet, a Fapad, a Brazilok és az Aranyélet című produkciókban, és hamarosan a Budapest Noirban is láthatjuk majd.

Az RTL Magyarországtól kérdésünkre azt a választ kaptuk, hogy a jelenlegi tervek szerint ősszel kerül adásba a Pimaszúr átcuccol harmadik évada, ezt megelőzően pedig most tavasszal, május 9-től, hétköznap esténként 10 órai kezdéssel megismétlik a műsor eddigi epizódjait.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása