Heti műsorajánló (április 24-30.)

2017. április 23. - Jasinka Ádám

Április utolsó hete nem sok mindent tartogat számunkra, ami meglepő, de érthető is, hiszen lassan itt a nyár, és vele az uborkaszezon is. De még mielőtt kimennénk begyűjteni a termést, érdemes lehet körbekapcsolgatni a tévében, hiszen végre folytatódik egy nagyon jó akciósorozat, visszatérnek A hátrahagyottak, Selina Meyer megmutatja, milyen is egy profi alelnök és hangolódva a nyárra, Párizsban is kalandozhatunk. A Továbbra kattintva mutatjuk, mire lesz érdemes odakapcsolni.

musorajanlo_7.jpg

Hétfő (április 24.)

(F) Szilícium-völgy (4x01, HBO, 04:00)
Graceland - Ügynökjátszma (2x01, RTL2, 11:00)
Dominic Monaghan és a vadak (3x01, Viasat Nature, 19:10)

musorajanlo_7_1.jpg

A korán kelők számára egy újabb feliratos újdonságot ajánlunk. A kritikusok által imádott számteches sorozat már a negyedik évadát kezdi, ami szép teljesítmény. A délelőtti órák még egy premiert tartogatnak a tévézőknek, méghozzá egy remek akciósorozat, a Graceland képében. Kicsit fura ez az időpont, hiszen pont a második szezon lett a keményebb, "kékebb", és ahogy visszaemlékszem, pont ebben van a legtöbb erőszak. Nem érdemes kihagyni, remek, feszültséggel teli sorozat.

Este sem maradunk újdonság nélkül, megérkezik ugyanis a Lost - Eltűntek sztárja vezette dokumentumsorozat, a Dominic Monaghan és a vadak harmadik évada. A színész-műsorvezetővel készült exkluzív, magyar nyelvű interjút ezen a linken olvashatjátok.

Szerda (április 26.)

Futurama (10x01, Humor+, 22:30)

musorajanlo_7_2.jpg

A Futurama utolsó évada kezdődik szerdán. Az amerikai számozás szerint ez a hetedik szezon második fele, de nekünk idehaza a magyar sorszámot kell ismernünk, hiszen így jelöli minden tévéújság. A lényeg, hogy kis kihagyás után ennek a sorozatnak a végére is pont kerül, sok rajongó örömére és bánatára.

Csütörtök (április 27.)

Kalandos nyár - Párizs (6x01, Izaura TV, 18:00)

musorajanlo_7_3.jpg

A TV2 Csoport lett az, ami felkarolja az elveszetteket, hiszen sok más mellett a Futurama és a Kalandos nyár - Párizs is csak kallódott az elmúlt években. De most sorban jönnek a friss részek és már a hatodik évadát kezdi meg a napiban vetített francia sorozat.

Vasárnap (április 30.)

Az alelnök (6x01, HBO3, 19:30)
A hátrahagyottak (3x01, HBO3, 20:00)

musorajanlo_7_4.jpg

A múlt héten már feliratosan is bemutatkoztak és most szinkronosan is megérkeznek az HBO-s újdonságok. Az alelnök már a hatodik évadát kezdi, míg A hátrahagyottakból az utolsó etap veszi kezdetét. Mind a két sorozat igazán remek és a magyar változatuk is ott van a szeren, de az nagyon is látszik, hogy egyik sem lett igazi közönségkedvenc. De ha még nem próbáltátok volna egyiket sem, akkor érdemes felzárkózni.

További részletek és még több premier a Premiernaptárban. Kattintsatok kedvetekre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása