Két hétig ingyen kapunk négy filmcsatornát

2017. április 11. - Jasinka Ádám

Az ünnepi időszakokban, legfőképpen a téli szünetek alatt jó pár fizetős tévéadó tart kódolatlan napokat, heteket. Ilyenkor rendszerint premier filmeket és sorozatepizódokat vetítenek, hogy még vonzóbbak legyenek a tévézők számára.

filmboxkodolatlantavasz.jpg

A FilmBox csatornacsalád már tavaly tavasszal is tartott egy rövidke, három napos kódolatlan időszakot, de most megemelték a tétet, és április 10-től 24-ig, azaz két héten keresztül ingyenesen nézhetik a nézők az általuk sugárzott filmeket, sorozatrészeket. A UPC Direct, a Telekom, a Tarr Kft., a PR Telecom, a Vidanet és a UPC digitális előfizetői a FilmBox Prémium, a FilmBox Family, a FilmBox Plus és a FilmBox Extra HD adását, míg a Digi TV-nél csak az első háromét élvezhetik a tévézők díjmentesen.

A FilmBox adókon ez idő alatt belenézhetünk a Gyökerek című sorozat tavaly bemutatott feldolgozásába, a Benedict Cumberbatch és Martin Freeman nevével fémjelzett Sherlock első évadaiba, Harlan Coben bestseller szerző szériájába, Az ötödikbe is. Míg a filmek közül sok más mellett a Don Jon, a Mel Gibsonos A sötétség határán, a Tegnap éjjel vagy például a Kémkölykök 4 is terítékre kerül.

Forrás: dtvnews.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása