Visszatér az egyik legjobb magyar riportműsor

2017. április 06. - Jasinka Ádám

Nagyon kevés olyan magyar tévéműsor készül, amely úgy foglalkozik a kultúrával, a hagyományokkal, és úgy mutat be ismert, vagy sokak számára idegen, de mindenképpen meghatározó embereket és azok történeteit, hogy közben nem akar csillogó, színes és bulváros köntösbe bújni a magasabb nézettség érdekében. A Propaganda az egyik legrégebbi ilyen jellegű hazai tévéműsor.

propagandaujevad2017.jpg

A Till Attila vezette műsorból tavaly két szezont, egy tavaszit és egy őszit is kaptunk, melyek közül utóbbi különleges volt, hiszen a stáb Erdélyben forgatott nagyon is jó hangulatú adásokat. A folytatásban pedig úgy tűnik, visszatérnek a "klasszikus" riportokhoz. A TV2-n április 11-én, 22:55-kor debütáló új évad egyik vendége ugyanis Rudolf Péter lesz. A többi hét vendégről, vagy a szezon témájáról egyelőre azonban még nem tudunk semmit.

Jövő hét keddtől indul a tavaszi Propaganda!!!!!! TV2 22.50 Itt a képen az egyik forgatáson Rudolf Péter és Manci kutya. 8 hét 8 arc #propaganda #tv2 #mindenkedd

Közzétette: Till Attila hivatalos oldala – 2017. április 4.

 

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: gentleman.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása