Heti műsorajánló (március 27. - április 2.)

2017. március 26. - Jasinka Ádám

musorajanlo_3_9.jpg

Március utolsó, és április első napjai sem hagynak cserben minket. Újra kinyit A Konyhafőnök konyhája, ezúttal azonban nem civilek, hanem sztárok állnak a pultok mögé. Visszatérnek a humor nagyágyúi és elindul a tavalyi év legnézettebb showműsorának, A Nagy Duettnek az új évada. Rövid szünet után szinkronnal még nem adott részekkel jelentkezik két sorozat is, elindul több új széria és megérkezik jó pár produkciónak a folytatása. A TOVÁBB mögött megmutatjuk, mire lesz érdemes odakapcsolni a héten!

Hétfő (március 27.)

Gordon Ramsay - A pokol konyhája (15x01, VIASAT3, 17:35)
A Konyhafőnök VIP (1x01, RTL Klub, 18:55)
Időről időre (1x01, Cool TV, 21:00)
Showder Klub (19x01, RTL2, 22:00)

musorajanlo_3_6.jpg

Ahhoz képest, hogy A pokol konyhája régen mennyire meghatározó pontja volt a VIASAT3 műsorának, jó időre eltűnt a kínálatukból és a folytatás egy része anno már nem is náluk, hanem a Story4-en debütált. Pár hónapja azonban visszatért a szókimondó szakács és bár már nem Széles Tamás hangján, de sorban osztja ki a feladatokat és a gyengén teljesítő versenyzőket.

A főzős vonalat viszi tovább A Konyhafőnök ötödik évada, amely az első olyan szezon lesz, amelyben nem civilek, hanem ismert emberek versenyeznek majd. Hogy kik? Erről, valamint arról, hogy ennek a műsornak köszönhetően hogyan borul fel az RTL Klub főműsorideje, ide kattintva olvashatsz bővebben. Ha a sok étel esetleg megfeküdné a gyomrunk, akkor az estét egy premier időutazós sorozattal, vagy édesség gyanánt pár humorbonbonnal is zárhatjuk.

Kedd (március 28.)

*Castle (7x17, RTL Klub, 22:20)

musorajanlo_3_3.jpg

Elég mostohán bánik az RTL Klub a Castle-lel. Ráadásul mind a kétszer azért kellett szünetre vonulnia, mert Lilu műsora visszatért a jól bevált kedd esti időpontjába, két dudás pedig nem fért meg egy csárdában. Most viszont nagyon úgy fest, hogy nem bántja tovább a sorozatot az RTL Klub, és az évadból hátralevő hét epizód megszakítás nélkül képernyőre kerül.

Szerda (március 29.)

The Originals - A sötétség kora (2x01, Prime, 21:00)
Szívtelen (1x01, HBO3, 22:00)

musorajanlo_3_4.jpg

Szünet nélkül folytatódik a Vámpírnaplók testvérsorozata, a heti három epizód azonban hamarosan kettőre redukálódik majd, ugyanis A szökés csütörtök esténként 9 órától lesz majd látható április 6-tól. Ha a vérszívók kalandjai után még néznék valamit, akkor érdemes lehet az HBO-ra kapcsolni, ugyanis szerda este debütál náluk egy dán thrillersorozat. A Szívtelen ügyesen ötvözi a skandináv krimik elemeit a miszticizmussal és a természetfelettivel. A történet helyszíne pedig egy internátus.

Csütörtök (március 30.)

Az utolsó zsaru (5x01, Story4, 19:00)
*Halálos fegyver (1x10, RTL Klub, 22:25)

musorajanlo_3_2.jpg

Ahogy a VIASAT3 Gordon Ramsay műsorával, a Story4 úgy lendült bele Az utolsó zsaru vetítésébe. Mivel hétköznap esténként láthatóak ennek a német sorozatnak az epizódjai, így viszonylag hamar kifutott a negyedik szezon, amelyet rögtön követ is az újabb, és egyben utolsó felvonás. Az RTL Klub pedig kedd után csütörtökre is tartogat egy évadfolytatást. Napot vált ugyanis a Halálos fegyver.

Szombat (április 1.)

The Rocky Horror Picture Show: Az időgép újraindul (különkiadás, HBO, 20:00)

musorajanlo_3_1.jpg

Az HBO tavaly elhozta a Grease élő musicalverzióját, és úgy látszik, bejött nekik ez az irány, mivel itt egy újabb legendás zenés show feldolgozása. Negyven évvel a klasszikus horror rockmusical után megnézhetjük a remake-et is, amely egyrészt tisztelgés az eredeti mű előtt, másfelől annak újragondolása is. A történet azonban a régi; Janet és Brad eltévednek, az autójuk lerobban és az eső elől a kísérteties kastélyban keresnek menedéket.

Vasárnap (április 2.)

A Nagy Duett (5x01, TV2, 18:50)
Harlan Coben bemutatja: Az ötödik (1x01, FilmBox Premium, 20:00)
Papás-babás (3x01-02, Petőfi TV, 20:05)
Paktum (1x01, HBO3, 21:00)

Kártyavár (3x01, Duna TV, 21:05)

musorajanlo_3.jpg

Vasárnap is lesz mit néznünk. A legelső premier A Nagy Duett lesz, amelyet idén nagyon megtol a TV2, és a versenyzőkkel szeretnének minden korosztály számára szórakoztató perceket nyújtani. A heti négy új epizód miatt hamar pörög a Papás-babás számlálója is, és április első vasárnapján már a harmadik évadát kezdik meg idehaza ebből a szériából. Szintén a harmadik ciklusába kezd bele Kevin Spacey is a Kártyavárral.

Nem maradunk azonban új sorozatok nélkül sem. A FilmBox Premiumra érkezik meg Harlan Coben sorozata, Az ötödik. Amikor egy 20 évvel ezelőtt rejtélyesen eltűnt fiú DNS-ét megtalálják egy bűnügyi helyszínelés során, akkor a fiú családjának és barátainak élete fenekestül felfordul. Jesse-t a bátyja és gyerekkori barátai látták utoljára, aznap, amikor eltűnt. Az HBO újdonsága pedig a Paktum lesz, mely egy norvég széria lengyel adaptációja, és melyről további infókat itt olvashattok.

További részletek és még több premier a Premiernaptárban. Kattintsatok kedvetekre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása