Április végén idehaza is új társat kap Semir Gerkhan

2017. március 13. - Jasinka Ádám

A Cobra 11 hosszú évekig volt az RTL Klub legnézettebb sorozata és sokáig a vasárnap esték egyik meghatározó pontjának számított. Azonban az évek folyamán alaposan megváltozott ez a német széria. Egyre több és egyre véresebb akciójelenet került bele, ez pedig megnehezítette azt, hogy este 7 órától, zökkenőmentesen lehessen vetíteni a Cobra 11 epizódjait. Ezek a jelenetek ugyanis már nem fértek bele a 12-es karikába, az alkalmazott korhatár-besorolásba, emiatt pedig kénytelenek voltak az RTL-nél a vágóollóhoz nyúlni.

cobra11ujevad.jpg

A legutóbbi évadban azonban volt jó pár olyan rész, aminél a problémát már ezzel sem tudták orvosolni, ezért úgy döntöttek, hogy nem adják le ezeket az epizódokat vasárnap esténként. Pár hete viszont nekiláttak, hogy a 20. évad kihagyott részeit csütörtök késő esténként bepótolják, a problémák azonban nem oldódtak meg teljesen. Az RTL Klub SorozatWiki-nek tavaly adott válaszából ugyanis kiderül, hogy a 20. évadhoz nem kaptak meg időben két epizódot a forgalmazótól.

Az évad 18 epizódjából tavaly csak 16 állt rendelkezésre, emiatt pedig nem kerülhetett addig adásba a szezonzáró, amíg a kimaradottakat le nem vetítették. Ennek a két résznek a pótlására pedig most, egészen különös módon kerül majd sor. Az új szerződés miatt ezeket a részeket ugyanis már az új évadhoz sorolják, így a 20. szezon Gestohlenes Leben és Die Kämpferin című epizódjait itthon a 21. etap részeként tartják majd számon. Előbbi március 23-án 22:35-től, utóbbi pedig április 2-án, vasárnap 18:50-től kerül adásba.

Április 9-én kerül képernyőre magyar szinkronnal a 20. évad utolsó epizódja, amelyben Alex, Semir hetedik társa a nézőktől és rendőr kollégáitól is elköszön. Mivel a rákövetkező héten húsvét vasárnap miatt ünnepi műsorrenddel készül az RTL Klub, így Semir új társának, Paulnak a bemutatkozására április 23-ig kell várnunk. Az eddigi számozás szerint ez lenne a 21. évad első része, de az új hazai sorszámozásban ezt az epizódot a 21. évad 3. részeként találjuk majd meg a tévéműsorban.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Köszönet a segítségért Pécsi Norbertnek, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetőjének!

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása