Zseniális reklámot kapott a Cobra 11 és a Gyilkos elmék

2017. február 27. - Jasinka Ádám

Az RTL Spike tavaly év végén kezdte el sugározni magyar nyelvű adását, és amellett, hogy a krimirajongóknak szép számú csemegével szolgál, elhoztak jó pár újdonságot is. Náluk látható többek között a Sötét árvák és A visszatérők, valamint A galaxis őrzői és a Batman rajzfilmsorozatok új epizódjai is. Az újonnan indult tévécsatornára azonban nem csak a kínálata miatt érdemes figyelnünk. A Cobra 11 és a Gyilkos elmék februári ajánlója ugyanis csillagos ötös lett. A két sorozat közös előzetesét a szinkronrajongóknak kötelező megnézniük!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2017.02.27. 18:48:47

Ez iszonyat jó :)
Fut egyébként hasonló a Tv2káble csoportnál is (én a Spiler TV-n kapom el), asszem a Prime-t reklámozza, NCIS meg még vagy 2-3 sorozat van hasonlóan jól összevágva.
süti beállítások módosítása