Csúszik az egyik új TV2-s műsor bemutatója

2017. február 26. - Jasinka Ádám

A múlt héten számoltunk be arról, hogy milyen műsorokkal készül tavasszal a TV2, és hogy azok pontosan mikor is lesznek láthatóak. Nem sokkal az új kínálat indulása, azaz február 27. előtt azonban máris kisebb változtatásra kerül sor. Az egyik új műsor, a Tények elé tervezett magazin, a Ripost mégsem a jövő héten debütál. A TV2 délutáni sorozatai, az Ana három arca és a Fatmagül így február 27-től még két hétig a szokott időpontban, 15:45-től és 16:50-től jelentkeznek majd.

ripostcsuszas.jpg

Megkérdeztük a TV2-t, hogy mi az oka a változtatásnak és a következő választ kaptuk: "A tavaszi műsorstruktúra legfontosabb eleme a Tények megújítása, ezért a Ripost magazint március 13-tól tűzzük műsorra a TV2-n. Ezzel is támogatva az új Tények indulását.". Az Ana három arca és a Fatmagül tehát március 13-tól kerül át a 15:25-ös és 16:30-as kezdési időpontokba. A Ripost pedig 17:30-tól jelentkezik majd minden hétköznap.

Köszönet az észrevételért a SorozatGurunak!

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása