László Zsolt ezúttal nem szinkronizálja, hanem eljátssza egy film főszerepét

2017. február 25. - Jasinka Ádám

Május 11-én mutatják be a mozikban a Pacskovszky József rendezésében készült új magyar thrillert, A tökéletes gyilkost. A történet főszereplője Kamenár, a gyilkossági csoport nyomozója, aki lánya halála után teljesen megzuhan, megromlik a házassága, és a gondok, a hétköznapi dolgok elől a munkájába menekül. Egyre többet iszik, és mikor tényleg a mélypontra került, megpróbált végezni magával.

atokletesgyilkoslaszlozsolt.jpg

A mélyből az egyik új gyilkossági ügy rángatja ki, a gyanúsított ugyanis az a személy, aki lánya feltételezett gyilkosa is. Kamenár élete újra értelmet nyer, és mindent a bosszúnak rendel alá, ám ahogy egyre mélyebbre ás, úgy kérdőjelez meg minden bizonyítékot, és szembe kell néznie azzal az eshetőséggel, hogy lánya gyilkosa lehet, hogy nem is az az ember, akit ő mindenáron el szeretne kapni. Vagy annyira profi lenne, hogy valójában ő a tökéletes gyilkos?

A film főszereplőjét, Kamenárt László Zsolt alakítja, aki számtalan alkalommal szinkronizált már mostani karakteréhez hasonló figurákat. A bosszúállásban pedig John Wicknek köszönhetően "van is gyakorlata". A tökéletes gyilkosban láthatjuk még Szabó Kimmel Tamást, Szervét Tibort, Szabó Győzőt és Hőrich Nóra Lilit, aki a TOVÁBB mögött található előzetesben meglepetésre Majsai-Nyilas Tünde hangján szól.

Forrás: Puliwood, origo
Fotó: Fórum Hungary

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása