Holnap este indul a legújabb magyar rajzfilmsorozat

2017. február 17. - Jasinka Ádám

A nemrég bemutatott Egy kupac kufli után itt az újabb magyar rajzfilmsorozat. Ugyan nem olyan tempóban érkeznek a hazai szériák, mint azt mi, animációért rajongók szeretnénk, de készülnek és ez a lényeg. A holnap debütáló Városi legendák ráadásul egy olyan darab lesz, amelyet a kicsik és a nagyok is élvezhetnek majd, hiszen az ismerősök, barátok, családtagok körében szájról szájra terjedő történeteket igazán vicces módon dolgozzák fel.

Az első részt már levetítették különböző fesztiválokon, és talán a tévében is bemutatták már, de sorozat részeként most kerül "hivatalosan" képernyőre. A premier február 18-án, szombat este 7-kor lesz az M2-n, a második rész pedig vasárnap meg is érkezik. A tizenhárom részes sorozat tehát szombat és vasárnap is új résszel jelentkezik majd, így viszonylag hamar a végére érünk a rövidke epizódoknak. A Városi legendák rendezője Glaser Katalin (Három nagymamám volt), narrátora pedig Gerő Botond.

varosilegendaksorozat.jpg

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: Média Mecenatúra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása