16 év után távozik a Barátok közt egyik legkedveltebb szereplője

2017. február 16. - Jasinka Ádám

A Barátok közt az RTL Klub talán legrégebbi műsora. A napi szappanopera tavaly júliusban érte el a 8000. epizódját, és szintén 2016-ban ünnepelte indulásának 18. évfordulóját. Az alap szereplőgárdából már nem sokan erősítik a Mátyás király tér lakóközösségét, de még vannak olyan oszlopos tagok mint a Berényi Mikit alakító Szőke Zoltán, vagy a Vili bácsit megformáló Várkonyi András, akik az első részektől fogva jelen vannak a történetben. A tegnap esti Fókuszban azonban nagy bejelentésre került sor.

kissramonabk.jpg

A Barátok közben 16 éve játszó Kiss Ramóna ugyanis bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból. A Zsófit alakító Kiss Ramóna tavaly rövid időre már kilépett a szappanopera történetéből, de akkor csak kis szünetet tartott. Ez a mostani azonban végleges döntésnek látszik, ám a Barátok közt producere, Rozgonyi Ádám elárulta, hogy Zsófi karakterét úgy írják ki a történetből, hogy bármikor visszatérhessen.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása