Magyarul is jön Hugh Laurie legújabb orvosos sorozata

2017. február 14. - Jasinka Ádám

Hugh Laurie a Dr. House-t követő pihenő után úgy látszik visszatér a sorozatok világába. Nemrég láthattuk többek között Az alelnök című politikai komédiában, és a régi kémfilmeket idéző The Night Manager főgonoszaként is. A Hírességek sétányán nemrég csillagot kapó brit színész pár hónapja pedig ismét újabb munkával jelentkezett. A 2016 végén bemutatott sorozatában újra egy doktor bőrébe bújik.

drchancepremier.jpg

A Hulu online tartalomszolgáltatóra készített Chance című széria pedig nem marad sokáig szinkron nélkül, ugyanis március 9-től a FOX tűzi idehaza képernyőre. A Légió felvezetésével érkező, Dr. Chance-re keresztelt sorozatból a Hulu egyből két évadot rendelt, amelynek eddig a fele, azaz 10 epizód készült el. A történet főszereplője a Laurie által alakított bűnügyi pszichiáter, Eldon Chance, akinek egyszerre szakad a nyakába minden. Felesége beadta a válási papírokat, az egyik esete során pedig nyakig elmerül a politikai korrupció mocsarában.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása