Szinkronhangok: 24: Újratöltve (24: Legacy)

2017. február 06. - Jasinka Ádám

Az amerikai FOX műsorán az 51. Super Bowl után, múlt vasárnap debütált a legendás akciósorozat, a 24 spinoffja, mely a Legacy alcímet kapta. Az immáron Jack Bauer, az egyszemélyes hadsereg nélkül készült, de továbbra is valós időben zajló eseményeket bemutató széria új főszereplője egy elitosztagos, amerikai katona, akit a The Walking Deadből is ismert Corey Hawkins alakít.

24ujratoltveszinkron.jpg

Idehaza a VIASAT6 mutatja be február 21-én, 22:00-kor a 24: Újratöltve első epizódját. A több ismert színészt, és egy egykoron kedvelt törzs 24-est is felvonultató sorozat magyar változatát Kiss Lajos rendezi, akinek a szereposztás során bizony fel volt adva a lecke. Aki ismeri a 24-et, az tudja, hogy az eddig készült 8 és fél évad alatt megannyi színészt elfogyasztott a produkció mind külföldi, mind szinkronos részről.

A főszereplőt alakító Hawkinst Czető Roland fogja szinkronizálni, aki többek között a Graceland - Ügynökjátszmában is bizonyította, hogy jól állnak neki az akciósorozatok (de hiányzik a Graceland!). Miranda Otto az ismert színészek táborát erősíti, a mondhatni dedikált hangja Györgyi Anna, aki azonban a 24 első évadainak egyik kulcsfiguráját, Nina Myerst szinkronizálta. Talán ezért sem rá, hanem Farkasinszky Editre osztották a szerepet. Ahogyan Jimmy Smits magyar hangja sem lehetett Kőszegi Ákos, érthető okokból. A 24: Újratöltve magyar hangjainak és stábjának névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

24: Újratöltve (24: Legacy)

Corey Hawkins (Eric) - Czető Roland
Miranda Otto (Rebecca) - Farkasinszky Edit
Charlie Hofheimer (Ben) - Sarádi Zsolt
Anna Diop (Nicole) - Bogdányi Titanilla
Teddy Sears (Keith) - Juhász Levente
Ashley Thomas (Isaac) - Pál Tamás
Dan Bucatinsky (Andy) - Juhász Zoltán
Coral Peña (Mariana) - Mohácsi Nóra
Sheila Vand (Nilaa) - Böhm Anita
Jimmy Smits (John) - Petridisz Hrisztosz

Magyar szöveg: Seres József
Hangmérnök és vágó: Hollósi Péter
Gyártásvezető: Németh Tamás
Szinkronrendező: Kiss Lajos
Produkciós vezető: Németh Napsugár
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: Viasat
Fotó: © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása