Szinkronhangok: Légió (Legion)

2017. január 27. - Jasinka Ádám

Az amerikai premier után pár órával, február 9-én este 9-kor nálunk is bemutatják a legújabb képregény-adaptációt, az X-Men univerzumhoz tartozó Légió első epizódját. A FOX a The Walking Deadhez hasonlóan ezt a premiert is magyar nyelven adja majd, a szinkronhangokról pedig már most leránthatjuk a leplet. Aki látta a sorozat hetek óta futó ajánlóit, annak nem okoznak majd nagy meglepetés a magyar hangok.

legioszinkron.jpeg

Dan Stevenst már többen is szinkronizálták, filmekből talán Szatory Dávid, sorozatból pedig a Downton Abbey és Posta Victor ragadhatott meg jobban az emberek fülében. A Légióban azonban nem velük, hanem Zámbori Somával hallhatjuk majd a szupererejű mutánst játszó brit színészt. Fel lesz adva a lecke, mivel egészen intenzív játékot nyújt Stevens, de az előzetesek alapján remek választás lesz hozzá Soma hangja.

A kontinuitás kedvelőinek is van jó hírem, ugyanis Jean Smart magyar hangja a 24 és a Hawaii Five-0 után ismételten Kovács Nóra lesz (üdvözlendő választás), míg Hamish Linklatert a Christie kalandjai és az Eszementek után most is Bartucz Attila szólaltatja meg (szintén dicsérendő döntés). Nem csak a főszereplőnek, hanem az egyik legbetegebb figurát, Lennyt magyarító Gáspár Katának sem lesz egyszerű dolga, de az első rész alapján, amiről itt írtunk hosszabban, egyik figura sem gyerekjáték.

A magyar hangok névsora nem teljes, a stábot pedig még nem ismerem, de amint megkapom ezeket az infókat is, frissítem a TOVÁBB-ra kattintva elérhető névsort.

Légió (Legion)

Dan Stevens (David) - Zámbori Soma
Rachel Keller (Syd) - Sallai Nóra
Hamish Linklater (Kihallgató) - Bartucz Attila
Jean Smart (Melanie) - Kovács Nóra
Scott Lawrence (Dr. Poole) - Kálid Artúr
Bill Irwin (Cary) - Horváth-Töreki Gergely
Aubrey Plaza (Lenny) - Gáspár Kata
Katie Aselton (Amy) - Kisfalvi Krisztina
David Ferry (Dr. Kissinger) - Háda János

Hangmérnök: Tóth Imre
Szinkronrendező: Zentai Mária
Stúdió: Masterfilm Digital

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: FOX
A kép forrása: goldposter.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása