A TV2-n tér vissza Jakupcsek Gabriella

2017. január 27. - Jasinka Ádám

2015 végén attól volt hangos a sajtó, hogy elbocsájtották a köztévétől azt a Jakupcsek Gabriellát, aki Csiszár Jenővel és Szente Vajkkal közösen tették az egyik legnézettebb műsorrá, és sokak vasárnap esti fix programjává a Magyarország, szeretlek! című gameshow-t. Jakupcseknek két Ridikül adás felvétele között, karácsony előtt mondtak fel, ez pedig mindenkit megdöbbentett.

A tévés és rádiós műsorvezető rövid időre a háttérbe vonult, 2016 második felében pedig ismét feltűnt a képernyőkön. Vendége volt D. Tóth Kriszta internetes interjúsorozatának, játszott a Hal a tortánban, idén pedig Papp Gergő és felesége egy napra átcuccoltak hozzá és megmutatták, mivel is tölti hétköznapjait. Ezek azonban csak vendégprojektek voltak. Az igazi, nagy visszatérésre csak tavasszal kerül sor, ráadásul egy vadonatúj formátummal.

jakupcsektv2.jpg

A Blikk írta meg, a TV2 pedig megerősítette a bulvárlapnak az információt, hogy a hamarosan érkező békítő/családegyesítő műsor, az Egymás szemében műsorvezetője Jakupcsek Gabriella lesz. A műsorba olyan emberek jelentkezését várják, akiknek megromlott a kapcsolata valamelyik rokonával, barátjával vagy ismerősével, és szeretné rendezni a dolgokat. A rövid ismertető alapján kicsit hajaz a produkció az RTL Klubon 2015 végén indult, azonnal sikeressé vált Keresem a családomra, melyben szintén a békítés, az újraegyesítés az egyik fő cél.

Jakupcsek Gabriellának nem lesz idegen terep a TV2, ugyanis a köztévés időszaka előtt már dolgozott náluk. Olyan műsorok fűződnek a nevéhez mint a Multimilliomos, vagy a nagy botrányt kavart Az igazság ára, amelyet ma talán képernyőre sem engednének (nem is csoda, hogy anno el is sötétítették miatta a TV2-t fél órára). A TV2-re tavasszal és ősszel több új produkció is érkezik, kíváncsian várjuk, a hazai Shark Tanknek, vagy A Konyhafőnök riválisának, a Séfek séfének ki lesz a házigazdája.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása