Februárban tér vissza az RTL egykori sikersorozata

2017. január 23. - Jasinka Ádám

Az egykoron milliós nézettséget hozó, naponta jelentkező saját gyártású sorozat jó pár éves kihagyás után idén februárban, az RTL2-n tér vissza vadonatúj részekkel. A gyanú árnyékában volt az első magyar dokureality, és indulásával azonnal be is robbant a heti toplistákra. Nem is volt csoda, hogy ezután nagyüzemben kezdték el gyártani az epizódjait. A lendület azonban kis idő múlva alábbhagyott és egy kivételével mára ki is koptak az amatőr szereplős produkciók a főadókról.

agyanuarnyekabanprem.jpg

Az RTL2-n jól nézik A gyanú árnyékában ismétléseit, így nem meglepetés, hogy ezzel a produkcióval szeretnék erősíteni a kábelcsatornát. A február 6-án debütáló új évad kapcsán csak az volt a kérdés, hogy pontosan melyik időpontba is kerül, azaz melyik RTL Klubos műsorral lesz majd egyszerre látható. A tévéadónál úgy sakkoztak, hogy végül hétköznap esténként tíz órakor kezdődnek A gyanú árnyékában új részei, azaz a főadós heti sorozatok utolsó félórájával futnak majd egyszerre.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása