Hétfőn lesz 12 éve, hogy elindult a Jóban Rosszban

2017. január 20. - Jasinka Ádám

Tavaly nyáron ünnepelte 8000. epizódját, és nemrég a 18. születésnapját az RTL Klub szappanoperája, a Barátok Közt. A szintén minden hétköznap este adásban levő TV2-s sorozat ugyan jócskán fiatalabb, mint a felnőtt korba lépő konkurens széria, de így sem kell szégyenkeznie, hiszen közel 3000 rész készült eddig belőle.

jobanrosszbanszulinap.jpg

A két epizódszám közti hatalmas különbség ne tévesszen meg senkit. A Barátok köztből ugyanis naponta két, 7-15 perces rész kerül képernyőre, ellenben a Jóban Rosszban epizódjai nem ritkán 40 perc hosszúak. Így pedig máris más megvilágításba kerül a differencia. A TV2-s kórházas szappanopera 2005. január 23-án indult, és az eltelt 12 év alatt több mint háromezerszer építették át a díszletet, 260 doboz púdert használtak el és 34 ezer liter kávét ittak meg a forgatások során.

A sorozatban az évek alatt több olyan színész is megfordult, akik aktívan szinkronizáltak is, ilyen volt például Vándor Éva és férje, Harmath Imre, Debreczeny Csaba, Csuja Imre vagy például Kiss Erika. Jelenleg pedig a szinkronos tábort erősíti többek között Pikali Gerda, Sallai Nóra, Cs. Németh Lajos, Dózsa Zoltán, Timon Barnabás és Bozsó Péter is. A Jóban Rosszban tavaly ősszel került át a TV2-ről a SuperTV2-re, és nagy meglepetésre a kábeladó egyik legnézettebb produkciójává vált. Nem ritka, hogy 300 ezer néző követi a Csillagvirág Klinika mindennapjait.

Forrás: SuperTV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása