Több mint tíz év szünet után tér vissza az RTL Klub realityje

2017. január 13. - Jasinka Ádám

Meglepő hírrel kezdte a napot az RTL Klub. A piacvezető tévéadó ugyanis bejelentette, hogy 12 év kihagyás után idén folytatják egyik saját gyártású műsorukat. A 2003 és 2004 között két évadot is megélt Survivor - A sziget az egyik legnépszerűbb reality formátumok közé tartozik a világon, érdekes, hogy nálunk pont nem sikerült megvetnie a lábát.

survivor.png

Az RTL Klubon várhatóan 2017 őszén kerül majd adásba az új szezon, amelyben a korábbiaktól eltérően már nem a közönség szava dönt a győztes kilétéről. A Farm után az RTL tehát még egy olyan műsort éleszt fel, amelyről szerintem sokan már régen megfeledkeztek. A Survivor fődíja 20 millió forint lesz, jelentkezni pedig ide kattintva lehet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása