Az RTL Klubon tér vissza egy rég nem látott műsor

2015. november 21. - Jasinka Ádám

 A magyar RTL miután harmadjára is átalakította idei, őszi műsorrendjét, előrukkolt egy tavaszra tervezett nagy dobással, egy napi valóságshow-val, amely nem a Való Világ egy újabb szezonja lesz, hanem egy olyan műsor, amit egyszer, régen már láthattak a magyar tévézők, méghozzá a VIASAT3-on. Az RTL Klub jövő tavaszának húzóműsora ugyanis a Farm lesz, amire a mai naptól már lehet is jelentkezni. A felhívó promókról pedig egyből a Házasodna a Gazda ugrott be és az, hogy egyrészt mennyire sikeres műsor volt, másrészt hogy vajon miért nem folytatták a beígértekkel ellentétben?

farm.jpg

 A Farm három hónapig lesz majd látható az RTL Klubon, amivel - hacsak nem variálnak valami nagyot a műsorrenden - akkor elég huzamos időre késő estére tolhatják a Barátok köztöt, ami lehet, hogy nem is olyan rossz lépés, hiszen a mostani, 20:40-es idősávjában elég közepesen teljesít.

 A Farm lényege az lesz, hogy a versenyzőknek egy a város zajától és a komfortos otthontól távoli, múlt századbeli tanyán kell majd bizonyítaniuk, hogy kemény fából faragták őket. A játékosok nem csak a legmodernebb technikai vívmányoknak, de a kész ételeknek is híján lesznek, ezért amit csak lehet, maguknak kell megtermelniük. A szállásként szolgáló házon belül nem lesz víz és elektromosság sem, fürdőszoba és kályha viszont igen. Azonban érdemes keménynek és kitartónak lenni, hiszen a győztes 20 millió forint értékű nyereménnyel távozhat a Farmról.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása