A hónap szinkronja: 2016. december

2017. január 08. - Jasinka Ádám

honapszinkronjacikkfejlec.png

A szavazatokért verseng Csankó Zoltánnal főszerepben a Farkasbőrben, Bogdányi Titanilla szupermelója, a Sötét árvák, a posztapokaliptikus tinidráma A visszatérők, melyben Molnár Ilonának most sárkányok helyett az érzelmeket kell megszelídítenie. Decemberben mutatták be a Különvélemény sorozatváltozatát, ahol Pálmai Anna többek között Czető Roland segítségével veti magát a bűn útjába.

hszfejlec_1.png

Kubik Anna és Pikali Gerda szintén nyomoz, de már Manchester sötét oldalán, miközben Pálmai Anna teret és időt átlépve Szerbiába ruccan Szirtes Ágival egy bájos családi történetbe, ahol A balkáni eső illata száll a levegőben. A Mr. Robot Fehér Tibor elképesztő játékával pedig szintén a decemberi sorozatos újdonságok listáját színesíti. Tiétek a terep. Melyik volt december havának legjobb sorozatszinkronja? Szavazni a TOVÁBB-ra kattintva tudtok.

A szavazást január 31-én zárjuk. A szavazást éjfélkor lezártuk.

honapszinkronja_elsoeredmeny.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása