Szinkronhangok: Zűrös viszonyok (Mistresses)

2017. január 05. - Jasinka Ádám

Egy sorozat házasságról, magánéletről, szerelemről és problémákról. A VIASAT3-on január 7-én rögtön dupla résszel bemutatkozó Zűrös viszonyok története négy barátnőről szól, akik támaszai és hűséges partnerei egymásnak. Ami pedig közös bennük, hogy mindegyikőjüknek van sötét oldala és rejtegetnivalója.

zurosviszonyokszinkron.jpg

A főszereplőt Alyssa Milano alakítja, akit ismerhetünk a Bűbájos boszorkákból és a Melrose Place-ből is. Az általa játszott Savannah egy sikeres nő, aki munkája és magánélete között próbál egyensúlyozni, miközben férjével a családalapításon gondolkozik. Húga, az önfejű Josslyn teljesen más személyiség és gyakran támaszkodik sikeres nővérére. Közös barátnőjük, a lányát egyedül nevelő April férje halála után megpróbálja újjáépíteni az életét. A pszichológusként dolgozó Karen pedig bajba kerül, miután bonyolult kapcsolatba keveredik egyik páciensével.

A Zűrös viszonyok magyar változatát Balog Mihály rendezi, aki a főszereplő négyest igen remek és csodálatos színésznőkre bízta. Annak pedig nagyon örülök, hogy a rendezőúr a szintén általa rendezett Zaklatók után itt is Joó Gábort választotta Erik Stocklin hangjának. Nehezen is tudnék vitába szállni ezzel a döntéssel, hiszen nagyon jól passzolnak egymáshoz. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Zűrös viszonyok (Mistresses)

Alyssa Milano (Savannah) - Németh Borbála
Yunjin Kim (Karen) - Kisfalvi Krisztina
Rochelle Aytes (April) - Szávai Viktória
Jes Macallan (Josslyn) - Hábermann Lívia
Brett Tucker (Harry) - Makranczi Zalán
Erik Stocklin (Sam) - Joó Gábor
Jason George (Dominic) - Maday Gábor
Shannyn Sossamon (Alex) - Kis-Kovács Luca
Penelope Ann Miller (Liz) - Kiss Erika
Cameron Bender (Richard) - Szűcs Péter Pál
Matthew Del Negro (Jacob) - Barát Attila
Kate Beahan (Miranda) - Makay Andrea
John Martin (Ron) - Incze József
Stacy Barnhisel (Lila) - Erdős Borcsa

Magyar szöveg: Dr. Halász Blanka
Hangmérnök: Kis Pál
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balog Mihály
Stúdió: Balog Mix

Forrás: VIASAT3

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trafoo 2017.01.08. 00:29:34

Kár, hogy nem tartották meg az Alyssa Milano - Kökényessy Ági párost :/
süti beállítások módosítása