Szinkroninfó: Kuzey Güney - Tűz és víz, Megtört szívek, Dr. Csont, Ítélet és Szulejmán

2016. december 14. - Jasinka Ádám

szinkroninfo.png

Kuzey Güney - Tűz és víz

December 20-án, jó pár hónappal az első évad fináléja után magyarul is folytatódik a török szerelmespár története. Mivel az új évad magyar változatát nem rögtön az első után, hanem most forgatják, így ilyenkor, a hosszú kihagyás miatt előfordulhat, hogy valakinek le kell cserélni a magyar hangját. Szerencsére mindenki ugyanazon a hangon szól majd Zeynep kivételével. Bogdányi Titanilla ugyanis most pár hétig nem tud szinkronizálni, így őt ebben a sorozatban Mohácsi Nóra váltja. A Kuzey Güney - Tűz és víz második etapjának szinkronját pedig Árvay Zsuzsa rendezi.

Megtört szívek

A sorozat magyar hangjait ismertető cikk folyamatosan frissül, de itt is érdemes kiemelni, hogy a harmadik évadba érkezett egy új állandó szereplő, méghozzá Dilara nővére. Asumant Mine Tugay alakítja, a magyar hangja pedig Mics Ildikó lett.

A többi infót a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Dr. Csont

A Dr. Csont és Az Álmosvölgy legendája nemrégiben crossoverezett Amerikában, ami azt jelentette, hogy a főszereplők ellátogattak egymás sorozatába. Mivel idehaza ezek a produkciók két külön tévéadónál láthatóak, így érdekes kérdés volt, hogy megtartják-e a figurák magyar hangjait. A FOX-on vetített "álmosvölgyi" epizódban Brennan és Booth Bertalan Ágnes és Széles Tamás hangján szóltak, azaz megtartották a karakterek orgánumait. Az RTL Klub-on, a Dr. Csont cross részében azonban csere történt, és Nicole Beharie nem Pálmai Anna, hanem Németh Kriszta, Tom Mison pedig Makranczi Zalán helyett Harcsik Róbert hangján szólt a nézőkhöz. Kár ezért, bármi is volt a csere oka.

Ítélet

Az Ítélet (Conviction) című sorozatnál anno hibás szereposztást közöltem veletek, ugyanis a Manny Montana alakította Frankie-t nem Seszták Szabolcs, hanem Pálmai Szabolcs szinkronizálja. Ez annak függvényében is örömteli - így utólag is -, hogy a színészt idén év elején a Graceland - Ügynökjátszmában pont Pálmai Szabolcs szólaltatta meg.

Szulejmán

Az RTL Klub januárban - számításaim alapján január végén - ér a harmadik évad végéhez. Ez azért is fontos, mert a negyedik szezontól, mely a Szulejmán utolsó etapja, Hürremet már nem Meryem Uzerli, hanem Vahide Perçin alakítja. Megkérdeztük az RTL Klubot, hogy az új színésznő új magyar hangot kap-e, és kiderült, hogy Hürremet továbbra is Bognár Anna fogja szinkronizálni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása