Itt vannak az Ítélet című sorozat magyar hangjai (javítva!)

2016. november 05. - Jasinka Ádám

A jogi drámák kedvelőinek nem sokkal az amerikai premier után elhozza magyar szinkronnal a hazai FOX a Carter ügynökként megismert Hayley Atwell főszereplésével készült Ítélet című szériát. A történet központi alakja az egyik volt amerikai elnök lánya, aki nem éppen a tisztességes és kifogástalan életéről ismert. Mivel legutóbbi kihágása miatt börtönbüntetés fenyegeti, ezért hogy elkerülje az ítéletet alkut köt, és egy újonnan létrehozott egységnél kezd el dolgozni, ahol jogász képességeit is remekül tudja majd kamatoztatni. A csapat feladata ugyanis az lesz, hogy olyan régi ügyeket vizsgáljanak újra, amelyeknél felmerülhet a téves ítélet gyanúja.

foxosz2.jpg

Mivel a főszereplő színésznő legismertebb szerepe, Peggy Carter pont a FOX-on tett rendet a gonosz emberek között, így nem is volt talán kérdés, hogy Hayley Atwell magyar hangja ismét Balsai Mónika lesz. Az Ítéletben azonban nem csak a főszereplőnő, hanem a többi állandó szereplő is ismert, sorozatos arc. Láthatjuk majd például Eddie Cahillt (CSI: New York-i helyszínelők, A bura alatt), Shawn Ashmore-t (Gyilkos hajsza), Marrin Dungey-t (Férjek gyöngye, Egyszer volt, hol nem volt, Brooklyn 99 - Nemszázas körzet), Emily Kinney-t (The Walking Dead) és Manny Montanat (Graceland - Ügynökjátszma) is.

A november 7-én, este 9-kor, a The Walking Dead előtt debütáló sorozat magyar változatát Zentai Mária rendezi, a magyar hangok névsorát pedig a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Ítélet (Conviction)

Hayley Atwell (Hayes) - Balsai Mónika
Eddie Cahill (Wallace) - Barát Attila
Shawn Ashmore (Sam) - Szabó Máté
Merrin Dungey (Maxine) - Náray Erika
Emily Kinney (Tess) - Sallai Nóra
Manny Montana (Frankie) - Pálmai Szabolcs
Daniel Franzese (Jackson) - Holl Nándor
Sarah Allen (Lisa) - Urbán Andrea
Bess Armstrong (Harper) - Spilák Klára
További magyar hangok: Borbíró András, Tamási Nikolett, Keönch Anna, Tokaji Csaba, Posta Victor, Varga T. József, Lázár Erik, Ungvári Gergő, Czető Ádám, Sági Timea

Magyar szöveg: Bethlen Katalin
Szinkronrendező: Zentai Mária
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása