Szinkronhangok: A visszatérők (The 100) (frissítve!)

2016. november 18. - Jasinka Ádám

Az RTL Magyarország és a Viacom közös tévéadója, a december 1-jén induló RTL Spike több olyan szériát is elhoz nekünk magyar szinkronnal, melyekre jó pár éve várunk már. A frissen induló tévécsatorna kínálatáról itt írtunk részletesebben, így a cikkre kattintva kiderül, hogy érkezik többek között a bravúros Tatiana Maslany főszereplésével a Sötét árvák (Orphan Black), valamint Kass Morgan idehaza is megjelenet, 100 - Kiválasztottak című könyve alapján készülő The 100 is.

avisszaterokszinkron.jpg

A posztapokaliptikus (tini)dráma magyar szinkronnal december 4-én, vasárnap este mutatkozik be A visszatérők címen az RTL Spike műsorán. A sorozat története a jövőben, 97 évvel a földi életet szinte teljesen elpusztító nukleáris apokalipszis után játszódik, amikor is az űrben rekedt túlélők száz fiatal bűnözőt küldenek vissza a Földre, hogy megtudják, lakható-e az emberiség egykori otthona. A száz fiatal feladata pedig az, hogy megteremtsék az új világot, ahova az űrben rekedt túlélők majd visszatérhetnek.

A magyar hangok névsora nagyon friss, még ropognak a karakterek. A szinkronhangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

A visszatérők (The 100)

Eliza Taylor (Clarke) - Molnár Ilona
Paige Turco (Dr. Griffin) - Orosz Anna
Eli Goree (Wells) - Hamvas Dániel
Thomas McDonell (Finn) - Gacsal Ádám
Bob Morley (Bellamy) - Szabó Máté
Marie Avgeropoulos (Octavia) - Sipos Eszter
Devon Bostick (Jasper) - Czető Roland
Christopher Larkin (Monty) - Baráth István
Isaiah Washington (Thelonious) - Kálid Artúr
Henry Ian Cusick (Marcus) - Széles Tamás
Lindsey Morgan (Raven) - Gulás Fanni
Richard Harmon (John) - Renácz Zoltán

Magyar szöveg: Jólesz Dávid
Hangmérnök: Másik Zoltán
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Somogyi Tímea
Szinkronrendező: Kemendi Balázs
Produkciós vezető: Földi Tamás
Stúdió: Active

Forrás: RedLemon
A kép forrása: YouTube

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása