Tévében folytatódik a magyar websorozat

2016. november 04. - Jasinka Ádám

Lovász László kisebb-nagyobb megszakításokkal jó pár éve csinálja már a Lakástalkshow-t, ami stílusát, formátumát és hangvételét tekintve abszolút nem kereskedelmi tévére való, de úgy látszik, a VIASAT-nál láttak benne fantáziát. A Lakástalkshow nem látványos műsor, ül benne két ember, az egyik kérdez, a másik válaszol, a végeredmény pedig egy olyan beszélgetés, amelyben az "alany" megnyílik, és felfed saját magáról olyan dolgokat, amiket eddig nem sok helyen - vagy sehol sem - árult még el.

Nem bulváros, nem siet, tényleg olyan produkció, amelyet kereskedelmi adó főműsoridejében nem igen látni. November 21-től azonban nem csak, hogy tévébe kerül a Lakástalkshow, de rögtön heti négy résszel lesz adásban hétfőtől csütörtökig késő esténként a VIASAT3 műsorán. Az eddig megszokott adásszerkezet pedig csak annyiban változik majd, hogy kiegészül egy olyan szegmenssel, melyben az interjúalanyok szembesülnek azzal, mit is gondol róluk az utca embere.

lakastalkshow.jpg

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: VIASAT, lakastalkshow.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása