Csillagot kap Hugh Laurie

2016. október 24. - Jasinka Ádám

Hugh Laurie egyike azon brit színészeknek, akik nem csak hazájukban, hanem az Amerikai Egyesült Államokban és ezáltal a világon is hatalmas népszerűségre tettek szert. Laurie még tévés pályafutása elején vígjátéksorozatokban (Majd a komornyik, Fekete vipera) és egy Stephen Fry-jal közös szkeccsshow-ban is megmutatta tehetségét, az elsöprő népszerűséget mégis a hét évadot megélt House című széria hozta meg számára, melyben ő alakította a címszereplő, önpusztító életet élő, mogorva, de briliáns orvost.

Hugh Laurie-t a Dr. House után láthattuk többek között Az alelnök című komédiában mint dörzsölt politikust, és idén év elején a The Night Managerben mint velejéig gonosz üzletembert. Jelenleg pedig nem tétlenkedik, hiszen a Hulu sorozatában, a Chance-ben ismét orvost alakít, méghozzá egy törvényszéki neuropszichológust. Hugh Laurie azonban nem csak színészi tehetségéről és humoráról, hanem zenei kvalitásairól is ismert. Ez utóbbiról két éve mi magyarok is megbizonyosodhattunk, ugyanis hazánkban adott koncertet Laurie, aki holnap, azaz október 25-én, amerikai idő szerint 11:30-kor kapja meg csillagát a hollywoodi Hírességek sétányán.

hughlauriecsillag.jpg

A kép forrása: tutfon.ru

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2016.10.24. 22:03:55

Vastagon megérdemli :)
süti beállítások módosítása