Kiderült, mikor folytatódnak az RTL Klub legsikeresebb új műsorai

2016. október 13. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub tavaly ősszel több új formátumot is kipróbált, köztük egy vadonatúj, heti saját gyártású tévésorozatot, a Válótársakat, és egy drámaibb, rengeteg érzelmes és megható pillanatot megmutató család(újra)egyesítő műsort, a Keresem a családomat, melyben Lilu egészen új oldalát mutathatta meg. Mivel ezek a produkciók tavaly az ősz második felében debütáltak, így megkérdeztük az RTL Klubot, hogy a lassan aktuálissá váló visszatérésekre pontosan mikor is kerül sor.

rtlosz1.jpg

 A piacvezető tévéadó jelenlegi kínálatát A Konyhafőnök határozza meg, ugyanis emiatt kezdődik a megszokottnál később mind az Éjjel-Nappal Budapest, mind a Barátok közt, és ezek miatt csak késő este láthatóak a heti sorozatok is. Mivel a főzős reality idén a korábbiaktól eltérően picit hosszabb lesz, és hét hétig lesz képernyőn, ezért az RTL Klub tavalyi nagy dobásainak új szezonjára egészen november 14-ig várnunk kell, ugyanis onnantól vált át új műsorrendre a tévécsatorna. A késő őszi felhozatalban pedig nem lesz köszönet.

 November 14-én, hétfő este megérkezik a Dr. Csont legfrissebb, 11. évada, kedd estétől visszatér Lilu műsora, a Keresem a családom, így a Castle november 15-től szünetre vonul és csak januárban folytatódik. Szerdán továbbra is Szulejmán szultán uralkodik majd. November 17-én, a jól meg szokott csütörtök esti sávban kezd a Válótársak második szezonja, és november 18-i kezdéssel pedig péntekre meglepetésként nem egy új sorozat, hanem a Gyertek át szombat este! harmadik évada érkezik. Ez meglepő, és a címe miatt furcsa is (lehet hogy változtatnak is majd), de szerintem ez egy nagyon jó ötlet, mivel hiánycikk egy ideje a péntek esti szórakoztató tartalom.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jasinka Ádám 2016.10.13. 17:21:55

@desmondwallace: A Gyertek át szombat este! előző évada kegyetlen jó volt, a finálén majd' bepisiltünk a röhögéstől. Utoljára ilyen jól nem is tudom, melyik magyar műsoron szórakoztunk (de, a Sztárban sztár második évadán).

Kis kitérő: ez valami "betegség" lehet, mert a Munkaügyek - IrReality Show-nak, a Sztárban sztárnak és eddig a Gyertek át!-nak is a második évada volt a legjobb szerintem.
süti beállítások módosítása