Nyereményjáték: Szinkronkvíz - Első forduló

2016. október 03. - Jasinka Ádám

 A tavalyi év után, kicsivel kevesebb, mint egy éves szünetet követően ismételten jelentkezünk a Szinkronkvízzel, azonban most megemeltük a tétet és a szinkron tematikában készülő kvízek, játékos feladványok helyes megfejtői között idén már nyereményeket sorsolhatunk ki. A Szinkronkvíz első fordulója október 3-án 18:00 órakor veszi kezdetét és az ebben a cikkben található feladványsorra október 5-én éjfélig várjuk a helyes megfejtéseket.

 Az AMC jóvoltából a Szinkronkvíz első fordulójának nyertese az október harmadikán este tíz órakor dupla résszel finálézó Fear the Walking Deadhez kapcsolódó ajándékcsomaggal gazdagodhat, mely a főszereplőt, Travist megformáló akciófigurából, egy választható színű (fekete vagy fehér) napszemüvegből, egy kemény fedeles jegyzetfüzetből, a sorozat hazai plakátjából és zombikarmolást utánzó tetováló matricákból áll. Az ajándékcsomagot bemutató képhez kattintsatok ide.

cikkfejlec.png

 Az előző évhez hasonlóan idén is különböző típusú feladványokat kell majd a Szinkronkvíz játéksorozatban a vállalkozó kedvű olvasóknak megoldaniuk, melyek közül az első fordulóban a külföldi színészeket és az őket magyarul megszólaltató kollégáik arcát kevertük össze. A feladatotok pedig az lesz, hogy a játékban szereplő 20 színészpárosból legalább 12-t helyesen megfejtsetek. Ugyanis csak akkor lesz esélyetek megnyerni az AMC által felajánlott Fear the Walking Dead-es ajándékcsomagot, ha a 20 feladványból legalább 12-re jó választ adtok.

 A játék október 3. 18:00 óra és október 5. éjfél között zajlik, a sorsolásra október 6-án 18:00-kor kerül sor, a nyertest pedig e-mailben értesítjük. A játék szabályzatát és az adatkezelési szabályzatot erre a linkre kattintva tudjátok elérni. A játékkal kapcsolatos hírek és egyéb információk miatt érdemes lehet ellátogatnotok a Facebook oldalunkra is. A Szinkronkvíz első fordulójának játékához kattintsatok a TOVÁBB-ra!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása