Hoppá! Kiderült, ki vezeti majd a megújult Activity-t

2016. augusztus 25. - Jasinka Ádám

 Nem is olyan régen derült ki, hogy a TV2 - gondolom látva az RTL-es Gyertek át szombat este! sikerét - feltámasztja régi klasszikus, celebes vetélkedőjét, az Activity-t. Habár a műsor formátuma szerintem egy kis ráncfelvarrás után még a mai tévés viszonyok között is megállná a helyét, a tévéadó nem az anno Szulák Andreával sikeresen futó verziót porolja le, hanem az Extrém Activity-re keresztelt formátumot mutatja majd be ősszel, amely lényegében egy felpörgetett, sokkal izgalmasabb változata az eredetinek.

 Amikor az első hírek felröppentek a műsor visszatéréséről, akkor kiderült az is, hogy Szulák Andrea nem tudja vállalni a műsor új részeit, és egészen mostanáig kellett várnunk arra, hogy kiderüljön, Liptai Claudia lesz majd az Extrém Activity házigazdája. Azt, hogy a műsor mikor és melyik TV2-s adón tér vissza, egyelőre még nem tudni.

liptaiclaudiaextremeactivity1.jpg

A kép forrása: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása